A könyv üzleti modelljéről.

Kategória: GONDOLATOK A TÉMÁRÓL | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A könyv üzleti modelljéről

Ez egy nagyon egyszerű és világos dolog. A könyvet mások okulására írom. A költségeimet a könyv vásárlói fizetik azáltal, hogy könyvet vesznek. Az interjúalanyoknak ez nem kerül semmibe, sem most, sem később. Igaz, én sem fizetek nekik. Pedig sokat áldoznak rám a drága idejükből. Nem kérek pénz azért sem, hogy a könyv margóján lévő QR kódok alatt elhelyezett 30-50 perces technikailag vágott videók és az interjúalanyok által biztosított más anyagok felkerüljenek.

A könyv üzleti modelljéről.

 

Ha előrendelsz, akkor belekerül a könyvbe nyomtatva: a neved és foglalkozásod a településed vagy a céged rövid elnevezése (limitált karakterszámban). Ez azt is mutatja, érdeklődsz a téma iránt és komolyan gondolod, fontosak azok a témák, amelyekből már ízelítőt kaptál a blogon.

 

A könyv december elején jelenik meg.

Itt az év végi ajándékozás ideje. Gondold csak el, nem jobb ajándék ez, minta egy ötödik féle falinaptár, vagy egy használhatatlan ki tudja micsoda?

Gondold csak el, mennyire más tudást, tapasztalatot ajándékozni. Ajándékoztál már valaha fémveretes könyvet? Nem hiszem! Akkor most tedd meg!

Az év végén nagy lesz a hajtás ,ha nem rendelsz előre nem lehetsz biztos abban ,hogy meg tudsz szerezni egyet a könyvből decemberben.

Ha lemaradtál az év végéről,sebaj a könyvet később is rendelheted.

Szerző: Borbás Ferenc
A "TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN" c. könyv írója

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 

 

 

 

 



 


 

 

 

Címkék

    Friss Hírek

    Interjúrészlet Kádár Botonddal
    2017 november 25 17:57:00