Győriné Dr. Czeglédi Mártával Jászfényszaru polgármester asszonyával beszélgettem

Kategória: NÉZZ BELE AZ INTERJÚKBA! | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Különleges, örökké villódzó személyiséggel, Győriné Dr. Czeglédi Mártával Jászfényszaru város polgármester asszonyával beszélgettem.

Győriné Dr. Czeglédi Mártával Jászfényszaru polgármester asszonyával beszélgettem

Győriné Dr. Czeglédi Márta Jászfényszaru város polgármester asszonya

Aki 1990-től ebben a beosztásban dolgozik. 1982-től dolgozik közigazgatási területen. 15 éven keresztül volt a Jászsági Önkormányzatok Szövetségének elnöke. Több különböző szervezetben volt a felügyelő bizottság tagja, mint például tagja volt a Gödöllői Egyetem Társadalmi Szenátusának, az Észak-Alföldi régió jogi ügyrendi és monitoring bizottságának és számos egyéb szervezetnek. Máig jelentős szerepe van a jász öntudat és összetartás erősítésében. Számos kitüntetéssel ismerték el munkáját: 1994-ben a Magyar Köztársaság Kiskeresztje, 2004-ben a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata, 2010-ben pedig arany fokozatú érdemjelet kapott. Óriási szerepe van abban, hogy ma Jászfényszaru komoly, modern távlatokkal rendelkező ipari parkkal rendelkezik. Maga a város is jelentős átalakuláson ment keresztül, és egy szép, modern kis várossá fejlődött, megtartva kultúrájának helyi sajátosságait, jellegzetességeit. Azért tartottam fontosnak az Ő véleményét, mert meggyőződésem, hogy a műszaki eredmények elérésében fontos szerepe van a környezetnek, amely létrehozásában az önkormányzat fontos szerepet játszik. Kíváncsi voltam hogyan gondolkodik egy önkormányzati vezető.

A polgármester asszonnyal arról is beszélgettünk mennyire figyel oda az önkormányzat a betelepülő cégekre.

 

Győriné Dr. Czeglédi Mártával Jászfényszaru polgármester asszonyával beszélgettem

Jászfényszaru város elöljárójával vidáman, ugyanakkor tartalmasan beszélgettünk arról, hogy milyen is a jó települési környezet.

 

Szerző: Borbás Ferenc

A TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN c. könyv írója

 

 

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 

 

 

 

 



 


 

 

 

Címkék

    Friss Hírek

    Interjúrészlet Kádár Botonddal
    2017 november 25 17:57:00