Kinek szól a könyv?

Kategória: Kiknek szól a könyv? | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Fura lenne olyan könyvet írni, ami mindenkit érdekel. Én sem tudok erre vállalkozni. Olyan témáról szeretnék írni, amelyhez nem csak a szigorúan vett műszaki, mérnöki élet szereplőinek van köze. Érdemes odafigyelni az itt feldolgozott kérdésekre a közélet más szereplőinek is. Meg tudják-e érteni ők, hogy mi mozgatja a műszaki haladást, mi viszi előre a gyakorlatban?

A mai mérnökökre, és a műszaki világ szereplőire általában kevésbé figyelnek az emberek. A humán és társadalomtudományok mellett, mint ha kicsit elhalványulnának. Pedig a műszaki fejlődés mindig is alapját képezte a gazdasági és társadalmi fejlődésnek.

A fenti sorok talán kicsit általánosnak tűnnek, azonban nem kell nagy lépést tennünk ahhoz, hogy eljussunk egy olyan könyvhöz, amely a gyakorlatban edződött, a napi munkában csiszolódott, komoly tapasztalattal rendelkező szakemberek tudása alapján kerekedik ki. Tükrözi a véleményüket, felfedve azt is, ha esetleg nem egyeznek valamiben.

 

Kinek szól a könyv?

Borbás Ferencet Dalmadi Renáta kérdezi a ’TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN’ c. könyvről


Ha szűken veszem, akkor ez a könyv műszaki cégvezetőknek, műszaki beszerzőknek, műszaki tervezőknek, műszaki menedzsereknek szól. Én még tágabbra nyitnám az ollót, mert azoknak is fontos lehet, akik meg akarják érteni, hogyan gondolkoznak a műszaki emberek.

Miért ajánlom azoknak a fiataloknak, akik műszaki pályára készülnek?  Azért mert láttam a 18 éves fiam, aki minden interjúban talált olyan dolgot, ami érdekelte őt, amiről véleménye volt, vagy csak csettintett egyet az ujjával.

Bónuszként a könyvbe, illetve a mögötte lévő virtuális világba bekerülnek, olyan életmentő gyakorlati tanácsok is, amelyek a napi munkavégzésben is hasznosak.

Nézd meg az alábbi videót, amely részletesebben elmondja, hogy mire gondoltam!

Borbás Ferencet Dalmadi Renáta kérdezi a ’TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN’ c. könyvről

 

Szerző: Borbás Ferenc
A 'TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN' c. könyv írója.

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 

 

 

 

 



 


 

 

 

Címkék

    Friss Hírek

    Interjúrészlet Falk Györggyel
    2017 november 26 13:02:00
    Interjúrészlet Kádár Botonddal
    2017 november 25 17:57:00