Miért olyan sikeres a jászfényszarui ipari park?

Kategória: NÉZZ BELE AZ INTERJÚKBA! | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Különleges, örökké villódzó személyiséggel, Győriné Dr. Czeglédi Mártával Jászfényszaru város polgármester asszonyával beszélgettem.

Miért olyan sikeres a jászfényszarui ipari park?

Győriné Dr. Czeglédi Márta Jászfényszaru város polgármester asszonya

Aki 1990-től ebben a beosztásban dolgozik. 1982-től dolgozik közigazgatási területen. 15 éven keresztül volt a Jászsági Önkormányzatok Szövetségének elnöke. Több különböző szervezetben volt a felügyelő bizottság tagja, mint például tagja volt a Gödöllői Egyetem Társadalmi Szenátusának, az Észak-Alföldi régió jogi ügyrendi és monitoring bizottságának és számos egyéb szervezetnek. Máig jelentős szerepe van a jász öntudat és összetartás erősítésében. Számos kitüntetéssel ismerték el munkáját: 1994-ben a Magyar Köztársaság Kiskeresztje, 2004-ben a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata, 2010-ben pedig arany fokozatú érdemjelet kapott. Óriási szerepe van abban, hogy ma Jászfényszaru komoly, modern távlatokkal rendelkező ipari parkkal rendelkezik. Maga a város is jelentős átalakuláson ment keresztül, és egy szép, modern kis várossá fejlődött, megtartva kultúrájának helyi sajátosságait, jellegzetességeit. Azért tartottam fontosnak az Ő véleményét, mert meggyőződésem, hogy a műszaki eredmények elérésében fontos szerepe van a környezetnek, amely létrehozásában az önkormányzat fontos szerepet játszik. Kíváncsi voltam hogyan gondolkodik egy önkormányzati vezető.

A polgármester asszonnyal arról is beszélgettünk mennyire figyel oda az önkormányzat a betelepülő cégekre.

 

Miért olyan sikeres a jászfényszarui ipari park?

Jászfényszaru város elöljárójával vidáman, ugyanakkor tartalmasan beszélgettünk arról, hogy milyen is a jó települési környezet.

 

Szerző: Borbás Ferenc

A TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN c. könyv írója

 

 

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 

 

Címkék

    Friss Hírek

    Interjúrészlet Kádár Botonddal
    2017 november 25 17:57:00