Prof. Dr. Dobák Miklóssal beszélgettem

Kategória: NÉZZ BELE AZ INTERJÚKBA! | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Prof. Dr. Dobák Miklóssal készítettem interjút. Aki a Corvinus Egyetetem Vezetési és Szervezési tanszékének tanszékvezetője, egyetemi tanára, a Vezetéstudományi Intézet igazgatója volt. Visszavonult, de most is az egyetemen tanít. Számos tudományos eredmény, elismerés jelzi szakmai útját. Ma is a Budapesti Értéktőzsde, ELMŰ-ÉMÁSZ és több vállalat felügyelőbizottságának a tagja. Egy magáncégben is dolgozik IFUA Horváth & Partners-ben. Nem utolsó sorban Jászfényszaru díszpolgára. Kíváncsi voltam arra, hogy Ő mint közgazdász, de aki ezer szállal kötődik a műszaki élethez hogyan vélekedik a mérnökökről, a műszaki világban felmerülő fontos kérdésekről.

Prof. Dr. Dobák Miklóssal beszélgettem


Szülővárosában Jászfényszarun beszélgettem vele a polgármesteri hivatal dísztermében az Időszalag c. rekeszzománc alkotás előtt.

Érdekes dolgokat fogalmazott meg több témával kapcsolatban. Az innovációról, a menedzsment területéről stb… Közre adok neked egy rövid részletet az interjú vállalati menedzsmenttel foglalkozó részéből.


Milyen a jó vállalati menedzsment?


Prof. Dr. Dobák Miklóssal beszélgettem

Nagyon jó hangulatban folyt a beszélgetés, akár reggelig tudtunk volna még beszélgetni, de várt bennünket a vasárnapi ebéd…

 

Szerző: Borbás Ferenc
A TERMÉK TEREMTÉS A GYAKORLATBAN c. könyv írója

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 

 

 

 

 



 


 

 

 

Címkék

    Friss Hírek

    Interjúrészlet Kádár Botonddal
    2017 november 25 17:57:00